M&C_logo_b

Vad tycker våra kunder?

Här har vi samlat omdömen från våra kunder som vi fått hjälpa med inredningar som lyfter.
Vill du också ha hjälp?
Ring Dorte Myhre 070-389 46 40

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Proffsiga, lyhörda, flexibla, känsla för design/färg/stil och fångar upp precis det man själv vill fånga men inte lyckad med.....högsta betyg till dom.
Ingegerd Falk

Vi fick hjälp av Myhres & Coey när vi byggde vårt hus. Fick hjälp med färger och inredning. Vi är nöjda och känner att vi fick precis den hjälp som vi behövde. Jag lärde mig även att tänka till mer själv och se mer vad jag gillar och inte. Myhres är proffsiga och mycket lätta att arbeta med.
Maud Svensson

Mycket trevligt bemötande.
Företaget är lätt att arbeta med. Har gjort ett enstående arbete för att hålla budget. Lyhörda.
Kan med varm hand rekommendera företaget till mina vänner.
Ingmari Larsson

Vi är jättenöjda. Vi anlitade Myhres & Coey när vi skulle bygga om vårt kök! Dorte är proffsig och har ett öga för Skandinavisk inredning.
Linn-Camilla Lindqvist

Proffsigt och väl utförd projektledning.
Vår lägenhet är från slutet av 1800-talet, stor, har en speciell planlösning och väldigt generös takhöjd. 
Vi sökte såväl hemtrivsel som representativa ytor. 
Myhres & Coey hjälpte oss att hitta vår stil och fick oss att våga ta ut svängarna på ett sätt som överraskade oss oerhört positivt.
Martin & Cristina Carlstein

Vi stod inför renovering av kök och nedervåning. Vi kände att vi behövde hjälp med färgval, materialval, möbelval mm, vi fick då kontakt med Myhres & Coey vilket vi inte ångrat.
Vi är mycket nöjda med vad de hjälpt oss med, de har goda ideér och är lyhörda för vad man själv tycker. Vi känner efter vår renovering att resultatet blivit bättre än vad vi kunnat hoppas på, och det är till stor del Maria & Dortes förtjänst.
Vi rekommenderar dem varmt.
Eva & Mikael Larsson

Myhres & Coey inredning har i stora delar stått för samordning och logistik i renoveringen av spelarentrén och övervåning/klubbrum samt med ett stort engagemang, skicklighet och finurlighet lykats få dessa äldre utrymmen att andas Varbergs Bordtennisklubb anno nutid.
Tomas Ramberg

Vi fick hjälp av Myhres & Coey med styling inför försäljning och vi blev mycket nöjda.
Proffsigt och trevligt bemötande, fantastiskt öga för färger och atmosfär!
Vi kan varmt rekommendera företaget.
Cristina Carlstein

Vi anlitade företaget för hjälp med inredning samt även för styling inför försäljning av vårt hus. Mycket professionella och lätta att arbeta med. Bra kommunikation, förslag och hjälp med inredningen. Stylingen av huset blev mycket bra och allt inom budget. Jag rekommderar varmt företaget.
Ingela Lindgren