M&C_logo_b

Inredningshjälp
enligt offert

För dig som vill ha en helhetslösning.

När du väljer inredningshjälp från Myhres & Co. får du ett inredningspaket som är helt skräddarsydd åt dig. 
Du kan få hjälp med till exempel planlösning, ytskikt som tapeter, väggfärger och golv eller vi kan hjälpa dig att välja material till kök, badrum, belysning, möblering, inredningsdetaljer och textilier. Vi skräddarsyr inredningspaketet helt efter dina behov och önskemål.
Ett komplett inredningspaket kan inkluderar 3 möten på plats i ditt hem, färgförslag, 2 & 3 D ritningar, möbleringsplan, produktbilder & beskrivning samt offert på eventuella nyinköp av möbler och inredning.

loading...

Så här fungerar det:

  • Ett inredningspaket hos oss börjar alltid med ett första kostnadsfritt hembesök. Inför mötet fyller du i ett frågeformulär (det hittar du här) och skickar bilder och planritning med mått av utrymmen du vill ha hjälp med. Har du ingen ritning, kan vi hjälpa till med en mall att utgå ifrån (den hittar du här), eller vi kan mäta rummet på plats. Under mötet pratar vi om ytans möjligheter, om budget och dina behov och önskemål. Efter mötet skickar vi en offert.
  • När du har godkänt vår offert, arbetar vi fram ett första förslag. Vi träffas igen och går igenom förslaget för att stämma av att vi har förstått dig rätt och du har möjlighet att göra ändringar.
  • Efter avstämningsmötet fortsätter vi arbetet och skapar ett konkret designförslag i 2D och 3D med färgskala och materiallista, möbleringsplan och en lista på eventuella nyinköp. Under tiden håller vi självklart löpande kontakt med dig via telefon och mail.
  • Vi ses igen där vi går igenom designförslaget en sista gång och du har möjlighet att göra mindre justeringar. Efter mötet skickar vi all material till dig på email eller post.

Renovering eller nybygge

I fall ditt projekt omfattar renovering eller nybygge kan vi hjälpa till med samordning av hantverkare och vara ditt bollplank genom hela processen.