M&C_logo_b

Nätbaserad

Inredningshjälp

Ibland är det enklare att "ses" online.

Med vår nätbaserade inredningshjälp får du ett komplett inredningsförslag digitalt eller via post.  
Men det betyder inte att den så viktiga personliga kontakten försvinner, vi håller kontakten genom hela processen via telefon, digitala möten och mail.  
Står du mitt i ditt drömprojekt och behöver ett bollplank för att komma i mål eller vill du ha hjälp att komma igång på rätt sätt ifrån början? Då kan det här vara precis vad du behöver.

3D - VISUALISERING

MOODBOARD

PLANSKISS

MATERIAL & PRISLISTA

Med Myhres & Co. Material & Prislista får du snabbt en överblick över kostnader och länk till valt inredning.

Så här går det till:

  • Efter du anmält ditt intresse bokar vi ett första förutsättningslöst telefonsamtal. Inför samtalet fyller du i ett frågeförmulär och skickar bilder från alla vinklar i de/det rum du vill ha hjälp med. Vi pratar om rummens/rummets möjligheter, om budget och dina behov och önskemål. Frågeformuläret hittar du här!
  • Efter vårt samtal får du en offert och estimerad tidsplan som du godkänner och betalar.
  • Du skickar bilder och mått på de möbler, lampor, tavlor eller annat du vill behålla samt en planritning med mått. Har du ingen ritning, kan vi hjälpa till med en mall att utgå ifrån.  Du kan hämta mallen här.
  • Har du redan miljöbilder eller bilder på specifika möbler du vill integrera i din nya inredning, ber vi dig även skicka dessa. Vi kan också skapa en privat mapp på pinterest.se, som vi båda har tillgång till. 
  • Vi bokar in ett avstämningsmöte via telefon eller Teams, där vi stämmer av att vi har förstått dig rätt. Inför mötet skickar vi ett första förslag på möbelplan i 2D.
  • Efter avstämningsmötet fortsätter vi arbetet och skapar ett konkret förslag i form av en moodboard med färger, material och produktbilder, planskisser med placering och beskrivning av möblering inklusive tillhörande 3D visualisering där det är relevant och en prislista på eventuella nyinköp med tillhörande inköpsställen. Allt skickas till dig antingen via email eller post.
  • Klart! - nu kan du gå igång med ro i magen och en färdig körplan.